CAJUNSKÝ ZELÍK

RECEPT NA PIRÁNĚNÝ CAJUNSKÝ ZELNÍK

Útulné, uklidňující dušené pokrmy jsou vlastně nutností přežít v chladu! Toto úžasné cajunské zelí je ve skutečnosti zubní výplň, ale netrpí chutí! Voňavou zeleninu získáte připravenou s mimořádně chutnou klobásou andouille a vydatným zelím, abyste získali guláš, po kterém budete toužit.

Líbí se mi přesně, jak mohl být tento guláš vytvořen za pouhých 40 minut, nicméně preference, jako je příprava jídla po celý den. Horká a trochu přirozená chuť cajunského koření existuje v každém záchvatu, zjemněná, jednoduše dostačující, díky jemně ochucenému zelí a také chutnému hovězímu závaru.

Můj cajunský zelí je ve skutečnosti nejen bohatý, ale také uklidňující, ale je to také prospěšné jídlo! Tento guláš má spoustu živin, takže se můžete snadno cítit fantasticky, když ho nabídnete své domácnosti. Zelí je ve skutečnosti plné vlákniny, vitamínů C a mnoho dalšího a K. Je to jídlo, které vás určitě udrží v chodu!

CAJUNSKÝ ZELÍK

❤️ PROČ SI TENTO RECEPT ZAmilujete!

Naloženo spolu s Cajun Taste! Tento guláš má spoustu chutné andouille klobásy, stejně jako zkušené spolu se skvělými nabídkami cajunského koření. Je to snadné, ale velmi chutné jídlo, které vás dostane přímo do Louisiany!

Fantastické pro rozpočtový plán! Toto jednoduché jídlo využívá levné a také skvělé komponenty pro všechny druhy cen!

Dodává skupinu! Toto jídlo je ve skutečnosti jednoduché směrem nahoru nebo dokonce nakrmit tolik lidí, kolik potřebujete! Je to také velmi dentální výplňový guláš – malý kousek jde velmi dlouhou cestu!

 

🥘 Potřebné materiály

Toto kajunské zelí guláš využívá chutnou klobásu andouille! Je to klobása z uzeného prasete, která pochází z Francie, ale ve skutečnosti je typicky extrémně jednoduchá na objevení v supermarketu.

2 lžíce olivového oleje – další panenský olivový olej je vlastně neustále můj návrh. Můžete také snadno namazat, pokud zjistíte sami mimo EVOO.
1 hrnek Nažloutlá cibule – Nažloutlá (nebo dokonce bílá) cibule by měla být pro tento pokrm skutečně nakrájena na kostičky. 1 hrnek cibule má co do činění s 1 nástrojem nakrájenou cibulí.
½ hrnku Celer – Nakrájejte celer na toto jídlo! Toto množství činí přibližně 1 až 2 žebírka celeru, v závislosti na rozměru.
½ hrnku čerstvé papriky – Nakrájejte nebo dokonce nakrájejte papriku na guláš. To má co do činění s ½ velké papriky.
½ lžíce mletého česneku – to má co do činění s 2 až 3 stroužky česneku, v závislosti na rozměru!
12 uncí Andouille Sausage – 12 uncí andouille klobásy má co do činění s 4 až 5 webovými odkazy. V tomto konkrétním pokrmu používám webové odkazy na předvařenou klobásu andouille.
1 polévková lžíce Cajunského koření – Pokuste se vytvořit mé jednoduché jídlo na cajunské koření, které je rozhodně chutné! Zahrnuto v mém parním pokrmu na ryby a korýše!
14,5 unce nakrájených rajčat – odpovídá 1 velké plechovce nakrájených rajčat. Náš tým vyžaduje chutnou tekutinu, proto rajčata na dušení nevylévejte.
½ velkého čerstvého zelí – Zelí úplně omyjte a odstraňte střed, než jej nakrájíte na kusy o velikosti 1 až 2 palce.
4 hrnky Beef Brew – To odpovídá 1 požadovanému 32 uncovému (1 litru) kartonu hovězího nálevu. Pokud zvolíte lehčí chuť, můžete snadno použít i drůbež.

 

🔪 NÁVOD KROK ZA KROKEM

Kajunské zelí je tedy ve skutečnosti jednoduché a nevyužívá žádná preferenční zařízení! K získání tohoto guláše doporučuji použít holandský sporák, ale můžete snadno rychle použít jakýkoli typ hrnce, který nosíte v dlani.

1. Orestujte zeleninu

Začněte přenášením hrnce nebo dokonce holandského sporáku na středně vysokou teplotu spolu se 2 lžícemi olivového oleje. Když je olej skutečně teplý a téměř kouřový, přidejte 1 hrnek nakrájené nažloutlé cibule, ½ hrnku nakrájeného celeru a také ½ hrnku na kostičky nakrájené čerstvé papriky. Zeleninu restujte, dokud nebude aromatická a měkká, asi 4 až 5 minut.

2. Opékejte klobásu andouille

K zelenině přidejte ½ polévkové lžíce mletého česneku, 12 uncí nakrájené klobásy andouille a také 1 polévkovou lžíci cajunského koření. Poté efektivně promíchejte směrem k vrstvě spolu s kořením a také restujte 30 sekund na 1 min.

PŘIDEJTE SEKANÉ ZELÍ A VAŘTE

1. Zahrňte zbývající součásti

Poté vložte 14,5 unce nakrájených rajčat a přidejte část ½
přestěhovat se
vyčištěného, ​​nakrájeného čerstvého zelí. Směs promíchejte, poté přidejte zbylé zelí a také 4 hrnky hovězího vývaru. Poté se vypořádejte s gulášem a přeneste ho do páry.

2. Povrchové guláš

Když se vaše dušené maso skutečně začalo vařit, snižte teplotu a připravujte na mírném ohni po dobu 15 až 20 minut, nebo dokonce tak dlouho, dokud vaše zelí nezměkne. Když je křehký, okamžitě a zahřátý eliminujte pocházející z vystoupení.

Můj jednoduchý cajunský zelí guláš produkuje fantasticky vydatnou večeři! Tento rychlý guláš rád zdobím čistou nakrájenou petrželkou nebo dokonce pažitkou, poté předvádím s okrajem bílé rýže, máslovým jalapeno kukuřičným chlebem nebo dokonce opečeným francouzským chlebem.

 

Author: Jack Kelly